Haz

übitak 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında Matematik Yılı özel çağrısında desteklenmeye hak kazanan "Tarihin Sıfır Noktasında Matematiği Keşfediyorum" projesi açılışı kurumumuzda gerçekleştirildi. Etkinlikler 5 gün boyunca sürecektir.

Mrt

Uluslararası eTwinning projesinde aktif olarak görev alan öğrencilerimiz ,projeleri olan "Değerlerimiz Güzelliğe Dönüşsün" projelerinin ortak etkinliği olan yardımseverlik ve değerler eğitimi konulu etkinliğe projede kayıtlı tüm öğrencilerle birlikte dahil oldular. Emek veren öğretmen ve öğrencilerimiz tebrik ederiz.

Mrt

Uluslararası eTwinning projemiz "Değerlerimiz Güzelliğe Dönüşsün " projemizin tüm ortakları ve projeye kayıtlı tüm öğrencileri biraraya gelerek bu ay yapacakları etkinlikler hakkında konuştular.

Nis

"Değerlerimiz Güzelliğe Dönüşsün" Proje faaliyetlerinde yer alan öğrencilerimiz Şubay ayı değeri olan farklılıklara saygı teması ile ilgili bilgiler edindiler.Farklılıklara saygıya dikkat çekmek amacıyla farklı etkinliklere dahil olup ,geri dönüşüm bağlamında çöp şiş ve atık ipleri kullanarak ip mandala tasarımları yaptılar.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Ünlü Türk Bilginlerini Keşfedelim eTwinning projesinin Aralık ayı biilgini AKŞEMSEDDİN'i tanımak ,onun Tıp Bilimindeki yerini öğrenmek ,Tıp Biliminin gelişimi hakkında bilgi almak için Uzm.Dr Yasemin Acısu'nun çevrimiçi söyleşisi olacaktır.

Ara

Teknoloji ve Tasarım Biriminde eğitim alan öğrencilerimiz tasarım becerilerini geliştirme adına parçalı maket tasarımları yapıp üç boyutlu hale getirdiler.Öğrencilerimiz tebrik ederiz.

Kas

Kurumumuzda yürütülen 2.Uluslararası eTwinning projesi "DEĞERLERİMİZ GÜZELLİĞE DÖNÜŞSÜN" değerler eğitimi konusunda yer alan Sevgi,Saygı,Hoşgörü,Adalet gibi değerleri geri dönüşüm malzemeleriyle işleyip öğrencilere bu konularda yaparak ve yaşayarak öğrenme fırsatları sunmayı amaçlayan bir projedir.Kasım ayında proje ortakları toplantısı ,afiş ve logo çalışmaları ile projeye başlanmıştır.

Kas

Teknoloji ve Tasarım Biriminde ders alan öğrencilerimiz hem dijital çağa ayak uydurmak hemde etwinning projlerinde yer alan çalışmaları yapabilmek için her ay bir  WEB 2.0 aracı öğreniyorlar.Bu hafta WORD ART Web2 aracını öğrendiler.Farkli Kelime bulutları oluşturdular.Emek veren öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

BYF1 ve BYF2 grubu öğrencilerimiz yürüttükleri Uluslararsı eTwinning projesinin Kasım ayı etkinliği doğrultusunda Ali Kuşçu nun hayatı,ilgi alanları,eserleri hakkında bilgi edindiler. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ekm

Kurumumuz Müzik Birimi öğrencileri Cumhuriyetimizin 98.yıl kutlamaları münasebetiyle kurumuzda eğitim alan tüm öğrencilere ve öğretmenlerimize Koro dinletisi düzenlediler.Müzik Birimi  öğrencilerimizi ve Birim Danışmanlarımız Hacer Özgür ve Ahmet Fedai'yi tebrik ederiz.Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

etwinning proje grubunda yer alan ve BYF1 ve BYF2 Grubunda eğitim alan tüm öğrencilerimize e-Güvenlik  ve ineternetin bilinçli ve güvenli kullanımı konusunda bilgiler verildi.Ayrıca kurumumuza e-Güvenlik panosu oluşturuldu.Emek veren öğretmenimizi ve öğencilerini tebrik ederiz.

Ekm

4-24 Ekim kodlama haftası Codeweek etkinliklerine Teknoloji ve Tasarım Birimimizde eğitim alan BYF1 VE BYF2 grubu öğrencilerimizle 2 farklı tür etkinlikle dahil olduk.Öğrencilerimiz planlanan etkinlikler doğrultusunda farklı çalışmalarla süreci tamamlayıp codeweek sertifikalarını alacaklar.Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.