Vizyonumuz ve Değerlerimiz

Vizyonumuz: Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi olarak, bölgenin lider eğitim kurumu olmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizi, bilimin ve sanatın gücüyle donatarak onları yenilikçi, yaratıcı ve düşünceli bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Vizyonumuz, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayan bireylerin yetişmesine öncülük etmektedir.

Değerlerimiz:

1. Bilim ve Sanat Sevgisi: Bilimin ve sanatın insanlık için hayati önemini vurguluyoruz. Değerlerimiz arasında, öğrencilerimize bilimin merakını ve sanatın estetik gücünü keşfetmeleri için teşvik etmek yer alıyor.

2. Eşitlik ve Adalet: Her öğrencinin potansiyeline ulaşabileceği bir ortam sağlamak için çaba gösteriyoruz. Eğitimde eşitlik ve adalet ilkesine bağlı kalıyoruz, her öğrencinin eşit fırsatlara sahip olduğundan emin oluyoruz.

3. Yenilik ve Teknolojiye Açıklık: Sürekli olarak yenilikçi ve teknolojiye uyumlu bir eğitim ortamı oluşturmak için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, çağın gerektirdiği dijital becerilerle donatarak geleceğe hazırlıyoruz.

4. Çok Kültürlülük ve Hoşgörü: Çeşitli kültürel ve etnik arka planlara sahip öğrencilere saygı duyuyor ve hoşgörüyü teşvik ediyoruz. Değerlerimiz arasında, farklılıkları kutlamak ve öğrencilerimizin kültürel çeşitlilikten öğrenmelerini sağlamak yer alıyor.

5. Sürekli Öğrenme ve Gelişme: Öğrencilerimizin yanı sıra, personelimizin de sürekli öğrenme ve kişisel gelişim fırsatlarına erişimini sağlıyoruz. Değerlerimiz arasında, her bir bireyin potansiyelini maksimum düzeyde geliştirmek için sürekli eğitim ve öğrenmeye önem vermek yer alıyor.

6. Toplumsal Sorumluluk ve Katılım: Topluma karşı sorumluluk bilinciyle hareket ediyor ve öğrencilerimizi topluma katılım konusunda teşvik ediyoruz. Değerlerimiz arasında, öğrencilerimizin toplumsal sorunlara duyarlılık göstermelerini ve çözümlere katkı sağlamalarını teşvik etmek yer alıyor.

Bu vizyon ve değerler doğrultusunda, Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi olarak öğrencilerimize en iyi eğitimi sağlamak için çalışıyoruz ve onların başarılı bir geleceğe adım atmalarını destekliyoruz.

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 10:23 - Görüntülenme: 29