Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi

Adres
OSMAN GAZİ MAH. 371 SK. ŞANLIURFA BİLİM VE SANAT MERKEZİ BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Hedef kitlesindeki özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirirken üst düzeyde kullanmalarını sağlamaktır.
Misyon
Hedef kitlesindeki öğrencilerden zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından özel yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermektir.
Başarılar
**16 Ülkeden 1200 Projenin Yarıştığı Uluslararası Türk Dünyası Bilim Olimpiyatlarında 4 Proje İle Finale Kaldık. *16 Ülkeden 1200 Projenin Yarıştığı Uluslararası Türk Dünyası Bilim Olimpiyatlarında 3.lük.
Öğretim Şekli :Sabah-Öğle-Akşam
Sabah-08:30-11.40 Akşam-15.20-20.10
Ulaşım
Merkezimiz Şehir Merkezindedir. Emniyet Caddesinde Arap Hoca Parkının Hemen Arkasındadır. Toplanma Merkezinden Bineceğiniz Çağdaş Çankaya Halk Otobüsleri İle Ulaşabilirsiniz.
Osmangazi Mh. 371. Sok. No:10 Haliliye/Şanlıurfa
Haliliye-Merkez
Proje Çalışmaları
**TÜBİTAK 4004 **TÜBİTAK 4006 **TÜBİTAK 4007 **TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI **TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Merkezimiz Öğretmenleri Erasmus Kapsamında 2016 Yılında İsveç, Estonya, Letonya ve Finlandiya´ya Gitmiştir.